Laster Arrangementer

Webinar: Slik stiller du riktige krav som leietaker - Fullført.

Et bærekraftig bygg skal være bra for både helsa, miljøet og lommeboka. Å vite hvilke krav det innebærer ved leie av kontorer kan være krevende. Denne kunnskapspakken hjelper næringsmegler, utleier og leietaker å stille de riktige kravene.

Forum for Næringsmeglere, Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse inviterer til minikurs i webinar form om kravspesifikasjon for bærekraftige leiearealer.

Byggsektoren har lave direkte utslipp og blir derfor ofte glemt i klimasammenheng, men representerer den viktigste premissgiveren for både industri-, transport- og energisektoren. Dette er også svært viktig når vi snakker om leie av næringslokaler.

På webinaret vil du få innblikk i temaer som trekkes frem i kunnskapspakken for bærekraftig kontorleie. Her vil du få innsikt i hvordan du utarbeider og bruker leietakerspesifikasjoner med økt fokus på bærekraft. Du vil få høre om eksempler til inspirasjon og få et innblikk i metode for å stille krav og å dokumentere ønskede kvaliteter.

Når man er på utkikk etter nye næringslokaler, er det mye som står på ønskelisten, og det kan derfor være nyttig å ha en sjekkliste som kan hjelpe leietager å ta de gode valgene.

Webinaret vil gi 2 etterutdanningspoeng for meglere.

Påmelding til arrangementet er via NEF sine nettsider ved å klikke her.

Program

 • Velkommen ved Jacob A. L’Orsa, Forum for næringsmeglere
 • Hvordan bruke den nye veilederen? – En meglers erfaringer med bærekraft v/ Tor Svein Brattvåg, Cushman & Wakefield Realkapital
 • Slik er kunnskapspakken bygget opp og dette kan du lære v/ Katharina Bramslev, Grønn Byggallianse
 • Slik kan pakken brukes for offentlige leietakere v/ Marit Roheim, Statsbygg
 • Leietakerkrav for fremtiden – samtale mellom Dag Trønder, Storebrand Eiendom og Stein Randby, Malling & co ledet av Vidar Fiskum, Norsk Eiendom.
 • Dato & tid

  Online
  5. mars 09:00 – 10:45

  Priser

  600,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
  600,- for ikke-medlemmer

  Forsidebilde: Kirkegata 4, Oslo, LinkArkitektur, Foto: Hundven Clements Photo
  Steder
  Online – . Online

  Andre kurs