Laster Arrangementer

Jubileumsmiddag - Fullført.

Bli med på festmiddag på Clarion Hotel the Hub etter jubileumskonferansen for å feire!

I 20 år har Grønn Byggallianse vært en faghub for å samle og inspirere næringen til å ta miljøvalg som kutter utslipp og ressursbruk. I 10 år har vårt verktøy BREEAM-NOR bidratt til å forandre norske bygg. Vi inviterer til treretters festmiddag med underholdning!

Meld deg på jubileumsmiddagen via skjema til høyre på denne siden. Presiser om du ønsker standard eller vegansk meny, og om du har noen mat-allergier.

Praktisk informasjon:

Det er separate påmeldinger for jubileumsmiddagen og konferansen. Om du ikke allerede er påmeldt konferansen kan du gjøre det via denne linken. Om du har praktiske spørsmål, ta kontakt med Sabrina Risem.

Dato & tid

Clarion Hotel The Hub
25. oktober 18:00 – 22:00

Priser

1500,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
1500,- for ikke-medlemmer

Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 7 dager før arrangement. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding. Alle priser er eks mva.
Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Clarion Hotel The Hub – 0106 Oslo. Biskop Gunnerusgt. 3