Laster Arrangementer

FULLT: Bærekraft som strategi Grønn Byggallianse 2002-2022 - Fullført.

Klimagassutslippene skal halveres innen 2030 og Norge har skyhøye ambisjoner for å få til en sirkulærøkonomi og stanse naturtapet. Hvis Norge skal lykkes med å nå målene, er økt innsats for bærekraft i bygg-, eiendoms- og anleggssektoren helt avgjørende.

Byggherrer, banker, investorer og kunder stiller økte krav til bærekraft i prosjektene, ikke minst fordi EUs taksonomi har gjort sitt inntog og vi har fått skjerpede krav i offentlig innkjøp til miljøforbedring, klimagasskutt og et anstendig arbeidsliv. “Bærekraft som strategi” henvender seg til topp- og mellomledere hos våre medlemmer, samarbeidspartnere og andre som jobber i vår sektor. Konferansen er særlig utbytterik for den som har et strategisk og operativt ansvar i virksomhetene.

I 20 år har Grønn Byggallianse vært en faghub for å samle og inspirere næringen til å ta miljøvalg som kutter klimagassutslipp, og reduserer energi- og ressursbruk. I 10 år har vårt verktøy BREEAM-NOR bidratt til å gjøre norske bygg grønnere. Dette er det god grunn til å feire!

Bli med og bli inspirert på Grønn Byggallianses jubileumskonferanse “Bærekraft som strategi” og ta del i påfølgende festmiddag den 25. oktober på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse vil lede oss gjennom dagen.

Se fullstendig program for dagen her

Praktisk informasjon:

Påmeldingsfrist for konferansen er onsdag 19. oktober. Det er separate påmeldinger for jubileumsmiddagen og konferansen. Du kan lese mer om middagen via denne linken. Konferansen avholdes på Clarion Hotel The Hub.. Deltakere som ønsker å bestille overnatting i forbindelse med konferansen i tidsrommet 24.-26. oktober kan benytte rabattkoden “BREEAM22” og booke via denne linken.

Dato & tid

Clarion Hotel The Hub
25. oktober 09:00 – 16:30

Priser

3500,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
4500,- for ikke-medlemmer

Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 14 dager før arrangement. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding. Alle priser er eks mva.
Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Clarion Hotel The Hub – 0106 Oslo. Biskop Gunnerusgt. 3