Laster Arrangementer

WELL Building Standard™ Workshop, 20.5.2019 - Fullført.

Introduksjonskurs til WELL Building Standard, 20. mai 2019

Hva er WELL?

WELL Building Standard™ (WELL) er en standard for helsefremmende bygg, interiør og områder. Standarden ser på indikatorer som luft- og vannkvalitet, belysningsformer, fysisk og mentalt velvære hos de som bor i eller bruker et kontor, en bygning eller område. WELL er et ytelsesbasert system for måling, sertifisering og overvåking av det bygde miljø og hvordan det påvirker menneskers helse og velvære, og er et raskt voksende sertifiseringssystem for helse og velvære i bygninger. Systemet er forankret i medisinsk og naturvitenskapelig forskning som viser til sammenhengen mellom bygninger, hvor folk tilbringer omtrent 90 prosent av tiden, og innvirkningen de har på brukerne. WELL-sertifiserte arealer kan bidra til forbedring av kosthold, helse, humør og søvnmønster. WELL Building Standard administreres av the International WELL Building Institute og er tredjepartssertifisert av Green Business sertifisering Inc. (GBCI).

Ønsker du å lære mer om hvordan det byggede miljøet påvirker folks helse, trivsel og produktivitet? Grønn Byggallianse inviterer til introduksjonskurs i WELL i samarbeid med Sweden Green Building Council. Dette kurset er for deg som ønsker å få et innblikk i hva du som arkitekt, rådgiver, byggeier eller leietaker kan gjøre for å legge til rette for helsefremmende bygg. I dette kurset vil du få innblikk i den kritiske rollen det byggede miljøet har for menneskers helse og velvære. Dette kurset er ideelt for alle som ønsker å forstå mer om hvordan WELL kan være et verktøy for å fremme helse og velvære gjennom utforming, bygging og drift av det byggede miljøet: arkitekter, konsulenter, entreprenører, eiere, og brukergrupper som leietakere.

Vi har vært så heldige å få Sue Clark som er Direktør for internasjonale program i Sweden Green Building Council til å holde introduksjonskurset. Sue er også WELL AP og WELL faculty.

Kurset holdes i Schweigaardsgate 34 c, 20 mai, fra kl. 08:30 – 16:30. Kurset holdes på engelsk.

Læringsmål:

  • Etter kurset vil du ha kunnskap om formål, hoveddelene og strukturen i WELL Building Standard. Du vil også få innsikt i prosedyrer for å oppfylle kravene i WELL.
  • Få innblikk i det medisinske grunnlaget for kategorier og poeng struktur i WELL Building Standard.
  • Lær om ressurser og verktøy som tilbys av WELL, og hva som skal til for at du blir en akkreditert profesjonell (AP)

Forutsetninger:

  • Ingen forkunnskap er nødvendig.

Begrenset antall plasser.

Dato & tid

  • Oslo 20. mai 2019 08:30 – 16:30

Priser - inkl. Kursmateriell, lunsj og frukt
Kr. 3.800,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
Kr. 6.500,- for ikke-medlemmer

 

steder
Oslo – Schweigaardsgate 34c, 0191 Oslo

På vårt kurs i Sosiale Medier er vi blant annet innom

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Foredragsholdere

Andre kurs