Laster Arrangementer

Webinar: Lansering av BREEAM-NOR v6.0 - Fullført.

Velkommen til den offisielle lansering av ny manual for sertifiseringsverktøyet BREEAM-NOR.

Se lanseringen her:

BREEAM-NOR er Norges største miljøsertifisering av bygg. Nå har vi spisset kravene for å blant annet sikre signifikant og dokumentert reduksjon av klimagassutslipp, sirkulær materialhåndtering og bevaring av biologisk mangfold i nybygg prosjekter. Det er også lagt til rette for at BREEAM-NOR v/6.0 er kompatibel med EUs Taxonomi (annex 1). En overordnet målsetting er at BREEAM-NOR sertifiserte bygg er de mest bærekraftige i klassen.

På webinaret vil du få innblikk i oppbygningen og de viktigste føringene i den nye manualen. Du vil også høre fra nøkkelaktører i næringen.

Program:
Velkommen v/ Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse

Why BREEAM and why BREEAM-NOR? v/ Shamir Ghumra, BREEAM Director, BRE Global

BREEAM-NOR v6.0 et verktøy for det grønne skiftet i bygg- og eiendomssektoren v/ Viel Sørensen, Sertifiseringssjef i Grønn Byggallianse

Erfaringer fra pilotprosjektet for BREEAM-NOR v 6.0 i Dronninges gate 13 v/ Selvaag Eiendom og Bundebygg

Perspektiver på BREEAM-NOR fra verdikjeden. Hvorfor dokumentere bærekraft? v/ Magnus Røed fra DNB, Randi Lekanger fra Skanska og Unn Hofstad fra Storebrand i samtale med Katharina Th. Bramslev.

Veien videre v/ Katharina Th. Bramslev

Dato & tid

Hjemme hos deg
7. april 15:10 – 16:30

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Hjemme hos deg – . Webinar