Laster Arrangementer

Studietur: Grønn drift i Gøteborg - Fullført.

Vi gjentar suksessen med studietur for grønn og bærekraftig drift av bygninger. I år går turen til våre naboer i Gøteborg!

 • Er din bedrift medlem i Grønn Byggallianse?
 • Jobber du som drifter av bygg?
 • Er du leder for et driftsteam eller en driftsorganisasjon?
 • Forvalter du eiendom?
 • Bli med på studieturen til Gøteborg 30.-31. august!

  Praktisk informasjon:

  Hotell 29.-31. august i Gøteborg er inkludert i prisen. Selve reisen til og fra Gøteborg må deltagerne ordne selv, men alle måltider og transport i Gøteborg er inkludert.

  Program:

  Besøke Torp Värdcentral i Lerum – Hemsö
  Dette bygget vant prisen «Årets BREEAM In-Use bygg» i den svenske kåringen av «Årets miljøbygg» i 2021. Vi tar turen ut for å høre mer om hvordan de jobber med bærekraft og prosessen rundt BREEAM In-Use sertifiseringen som de vant en pris for.

  Besøke BRF Viva – Riksbyggen
  Brf Viva er et boligprosjekt som har hatt høye innovasjonsambisjoner. Noen av innovasjonene i Brf Viva vi vil få høre mer om er gjenbruk av bussbatterier som energilager for elektrisitet fra solceller og innovative mobilitetsløsninger. Bygget er sertifisert som «Miljøbyggnad Guld» som blant annet innebærer en energibruk på kun 65% av gjeldene byggregler og krav til inneklima og materialvalg. Du kan lese mer om prosjektet her.
  A Working Lab, Akademiska hus
  Høsten 2019 ble innpvasjonsarenaen A working lab ferdigstilt. Dette er en arena for innovasjon, forskning og kunnskapsdeling mellom samfunn, akademia og næringsliv. Bygget har høye bærekraftsmål med lavt energi- og vannforbruk, lavt CO2 utslipp og mye fornybar energi. På sin nettside skriver de at de ser på bygget som en lab-bank der fremtidens løsninger testes med over 20 innovasjonsprosjekter på gang. Du kan lese mer om prosjektet her.

  Det kan forekomme endringer i programmet.

  Dato & tid

  Gøteborg
  29. august 18:00 – 20:00
  31. august 10:00 – 14:00

  Priser

  7900,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
  10900,- for ikke-medlemmer

  Forsidebilde: Jonas Jacobssen/Unsplash
  Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 14 dager før arrangementet. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding. Alle priser er eks mva.
  Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

  Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

  Steder
  Gøteborg – Sverige.