Laster Arrangementer

Materialforum: Hvordan bør en ombrukskartlegging gjennomføres? - Fullført.

Om materialforum

Et forum for alle medlemmer på tvers av verdikjeden for å utveksle kunnskap og erfaring om materialers miljøegenskaper. Mål om Paris-proof bygg og krav i BREEAM- og FutureBuilt-prosjekter gir etterspørsel etter materialer med lave klimagassutslipp, null miljøgifter, god ressursutnyttelse og uten avgassing til innemiljøet. Det stilles også krav om å dokumentere dette på en etterrettelig måte. Dette er viktig, men vanskelig. Forumet drives i samarbeid med Byggevareindustrien.

 

Program:

Velkommen og siste nytt fra Grønn Byggallianse, ved Anne Solgaard, Grønn Byggallianse
«Hvilke produkter egner seg til ombruk og hvilke egner seg ikke». ved Trine Dyrstad Pettersen, Byggevareindustrien
Smakebiter fra kommende tipshefte for ombrukskartlegging. ved Kristine Kolshus, Statsbygg.
Grønn Byggallianse publiserer i samarbeid med Statsbygg og Resirqel et tipshefte for ombrukskartlegging før sommeren. Målgruppen for tipsheftet er bestillere. Vi vil komme med tips for å gjøre det enklere å bestille riktig fra ombrukskartleggere.
Benstrekk
Gruppediskusjon og plenumsseanse Vi åpner for diskusjon og tilbakemelding på tipsheftet.
Grønt Podium.
Vi tester ut et nytt konsept vi kaller Grønt Podium. Grønt Podium skal være en arena der våre produsent -og leverandørmedlemmer kan fortelle om nye produkter og løsninger som kan inspirere øvrige medlemmer til å ta grønne valg. Denne gangen kommer Loopfront og Resirqel og forteller om sine tjenester og løsninger knyttet til ombruk og ombrukskartlegging.
Avslutning

Praktisk informasjon:

Materialforum arrangeres av Grønn Byggallianse og Byggevareindustrien og er for medlemmer i disse organisasjonene. Meld deg på i skjema til høyre på denne siden. Påmeldingen er åpen frem til og med 2. mai.

Mer info: Linn Palm

Dato & tid

Zoom
4. mai 09:00 – 11:30

Steder
Zoom – . Digitalt møte

Andre kurs