Laster Arrangementer

FULLT: Materialforum: Gode materialvalg for fremtidens klima - Fullført.

Hva vil det si å velge materialer tilpasset norske forhold? Vi inviterer forskere, arkitekter, rådgivere, eiendomsutviklere og produsenter til å fortelle hvordan valg av materialer påvirkes av norske klimaforhold i dag og av forventede fremtidige klimaendringer. Kom å hør hvilke materialer og strategier vil øke sjanser for byggets lang levetid og mindre behov for vedlikehold.

Vi får innlegg fra SINTEF som skal fortelle om deres 8-årig program KLIMA2050, Tryg vil fortelle hvordan de tenker klimaendringer i deres forsikringsprodukter og gi råd om hvordan kan byggeprosjekter være bedre forberedt for fremtiden/nåtiden. Vi får også innlegg fra Statsbygg og Snøhetta som vil dele deres erfaringer på hvordan de tenker klimaendringer i deres prosjekter og til sist vil vi høre fra produsenter; Stilka og Leca, som vil fortelle om deres produkter og hvordan er disse tilpasset klimaendringene.

Som alltid ser vi frem til god diskusjon. Vel møtt!

Om materialforum

Et forum for alle medlemmer på tvers av verdikjeden for å utveksle kunnskap og erfaring om materialers miljøegenskaper. Mål om Paris-proof bygg og krav i BREEAM- og FutureBuilt-prosjekter gir etterspørsel etter materialer med lave klimagassutslipp, null miljøgifter, god ressursutnyttelse og uten avgassing til innemiljøet. Det stilles også krav om å dokumentere dette på en etterrettelig måte. Dette er viktig, men vanskelig. Forumet drives i samarbeid med Byggevareindustrien.

Materialforum arrangeres av Grønn Byggallianse og Byggevareindustrien og er for medlemmer i disse organisasjonene.

Mer info: Marta Eggertsen

Dato & tid

Online
22. november 09:00 – 12:00

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Online – . Online