Laster Arrangementer

ITB-forum - Fullført.

Integra og Grønn Byggallianse inviterer til digitalt ITB Brukerforum.

Påmelding via Integra sine nettsider her.

R8 Property er vertskap når Digitalt ITB Brukerforum arrangeres 2. juni av Integra og Grønn Byggallianse. Kostnadsfri deltagelse – meld deg på i dag!

Program for dagen:

R8 Property er vert for juni versjonen av ITB Brukerforum som også denne gangen foregår digitalt på teams. Vi starter kl. 0900 ved et Integra og Grønn Byggallianse ønsker velkommen, før vi gir ordet til dagens vertskap.

R8 Property vil innledningsvis kort fortelle om dagens prosjekt, Powerhouse Telemark. Denne innledningen vil holdes av prosjekt- og utviklingsleder i R8 Property, Bjørnar Haukstad

R8 Property er over middels opptatt av brukeren av bygget, og de mest klimavennlige m2 er de som ikke bygges. Dette er perspektiver som rokker vi den tradisjonelle måten å tenke ny- og eksisterende eiendom, og som gjør noe med fleksibiliteten og brukeropplevelsen i bygget. R8 Property/ Orbit ved Wasim Rashid vil dele noen av disse refleksjonene, og kombinere det med deres tanker og erfaringer så langt når det gjelder umodne og mer modne teknologier. (Proptech)

Hvordan Powerhousealliansens samarbeid, prosesser og kompetanse fra prosjekt til prosjekt påvirker de bærekraftige løsningene i den løpende prosjekteringen, samt ivaretar brukeren og nye teknologier mot byggherrens driftserfaringer. Innlegg fra Skanska ved Thomas- Andre Johnsen.

Powerhousealliansen er opptatt av hvordan den nyeste forskningen løpende kan implementeres gjennom gode systemer i planlegging og prosjektering. Erfaringer fra konkrete FOU prosjekter vil tas frem i innlegget til Skanska Teknikk ved Niels Lassen

Oppsummering og slutt kl. 10.30.
OBS! Ved for mange påmeldte vil medlemmer av Integra og Grønn Byggallianse bli prioritert

Velkommen!

Dato & tid

Microsoft Teams
2. juni 09:00 – 10:30

Steder
Microsoft Teams – . Digitalt

Andre kurs