Laster Arrangementer

FULLT: Fysisk oppmøte: Årets grønne driftskonferanse 2022: Energieffektivisering- en nøkkel for å nå klimamålene - Fullført.

Det fysiske arrangementet er fullt, men du kan fortsatt melde deg på stream her.

Se oppdatert program for konferansen.

Energieffektivisering av bygg handler både om tekniske løsninger og om å ha praktisk kompetanse på bærekraftig drift. Bli med på årets grønne driftskonferanse for å få inspirasjon, ny kunnskap og se eksempler på hvordan energieffektivisering er en nøkkel for å nå klimamålene.

Norge og EUs Klimagassutslipp skal halveres innen 2030. I tillegg har skyhøye strømpriser og en mer usikker sikkerhetspolitisk situasjon i Europa gjort at det snakkes mer om energieffektivisering enn aldri før. På årets grønne driftskonferanse ser vi på hvordan du kan gå fra ord til handling for smartere og mer bærekraftig drift av dine bygninger.

Dato & tid

Rebel
24. november 08:00 – 13:00

Priser

1390,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
1890,- for ikke-medlemmer

Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 1 uke før arrangement. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding.
Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Rebel – 0164 Oslo. Universitetsgata 2