Laster Arrangementer

DEL&LÆR med FutureBuilt: Sirkulære bygg - Fullført.

Materialbruk i bygg er et av de aller største miljøproblemene i byggenæringen. I årene framover må vi høste materialene fra eksisterende byer og bygg i stedet for å hente ut jomfruelige materialer. Bli med på DEL&LÆR om sirkulære bygg 14. september.

Sirkulærøkonomi og sirkulære bygg er sentrale verktøy for å hanskes med både klima- og naturkrisen, gjennom tiltak som bevaring, ombruk og ombrukbarhet.

Byggenæringen står også for rundt 1/3 av det norske avfallet, der mye av det som kasseres er fullt brukbare byggevarer. Seminaret vil presentere de nylig reviderte kriteriene som FutureBuilt stiller for sirkulære bygg og ikke minst FutureBuilt Sirkulær, det nye verktøyet som beregner graden av sirkularitet i byggeprosjekter. Og selvfølgelig får du se verktøyene i bruk gjennom presentasjoner av de pågående forbildeprosjektene i FutureBuilt. Hva er det siste fra byggeplassene og tegnebordene?

Arrangeres i samarbeid med FutureBuilt i forbindelse med Oslo Urban Week

Program:

Introduksjon til dagen og presentasjon av FutureBuilts kriterier og beregningsverktøy for sirkulære bygg v/ Nora Holand Hay, prosjektleder og Reidun Aasen Vadseth, prosjektleder i FutureBuilt
Erfaringer- Christian Kroghs gate 2 v/ Karoline Veum Høines, miljørådgiver prosjektutvikling og Louise Hjortdal, prosjektsjef i Entra
Erfaringer- Fra Kristian August gate 13 i Oslo til Kvartal B62 i Drammen v/ Åshild Wangensteen Bjørvik, arkitekt og daglig leder i MAD
Føniks – et FutureBuilt-prosjekt i Bergen v/Viktor Svantesson, arkitekt, Artec
Erfaringer- Sirkulær ressurssentral v/Emil Andresen Rygh, daglig leder i Sirkulær ressurssentral

Praktisk informasjon:

Arrangementet er gratis og åpent for alle. For å bli med fysisk må du melde deg på hos FutureBuilt. . Digital deltagelse krever ingen påmelding. Lenke til strømming legges ut på FutureBuilt sine arrangementsnettside dagen før arrangementet.

Dato & tid

Oslo
14. september 12:00 – 13:30

Forsidebildet: MAD arkitekter
Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Oslo – Munkedamsveien 15. Røverstaden