Laster Arrangementer

Frokostmøte 14. mars i samarbeid med The Explorer - Fullført.

Har du en løsning du tenker har internasjonale muligheter? Da bør du komme på vårt frokostmøte og møte The Explorer.

The Explorer er Norges utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, og er en tjeneste som skal koble utenlandske kjøpere med norske løsninger.

14.mars 2019 fra kl. 0800-1000 inviterer Grønn Byggallianse i samarbeid med Innovasjon Norge til informasjonsmøte om The Explorer i Greenhouse Oslo, Schweigaardsgate 34c, 0191 Oslo.

Hit kommer Helene Friis, leder for The Explorer i Innovasjon Norge, for å gå gjennom hva tjenesten er og hvordan din bedrift kan utnytte mulighetene den gir.

Presentasjonen vil ha fokus på:

  • Merkevaren Norge – fordeler med å ha en nasjonal merkevare i ryggen
  • The Explorer – hva er tjenesten og hvilke muligheter gir den for din bedrift
  • Bedriftscaser – hvem er allerede på The Explorer
  • Tips og triks til hvordan du gjør deg selv attraktiv på The Explorer

Det blir også satt av tid til spørsmål og veiledning for de som ønsker det. Besøk gjerne TheExplorer.no før samlingen, registrer bedriften din og begynn å lage en løsning.

Det er enkelt og gratis å registrere seg på The Explorer. Dere får redaksjonell oppfølging av The Explorer-teamet og en proff presentasjon av løsningen deres på The Explorer. Løsningene benytter Team Norway i markedsføring og i relevante forretningssammenhenger og arrangementer i inn- og utland. Dette bidrar til synlighet i nye markeder og potensielt økt salg for bedriften deres.

 

Hvem fra bedriften bør delta?
Daglig leder, salgsansvarlig, markeds- og/eller kommunikasjonsansvarlig.

Frokostmøtet finner sted: 14. mars kl. 08.00-10.00 i Schweigaardsgate 34c, 0191 Oslo. Registrering fra kl. 08.00 (inkludert enkel servering). Oppstart klokken 08.30.

En ekstra god grunn til å møte opp, er at The Explorer snart skal lanseres internasjonalt. Bedrifter som blir en del av The Explorer i disse dager, får dermed en flott mulighet til synlighet i markeder utenfor Norges grenser. Lanseringen for dette skjer under GreenTech Festival i Berlin 23. – 25. mai.  

Velkommen!

Andre kurs