Laster Arrangementer

Forum for boligutviklere: Hvordan kommunisere miljø og bærekraft til boligkjøper? - Fullført.

Krasjkurs i riktig kommunikasjon av miljø og bærekraft i prosjekter

Å kommunisere til boligkjøper er viktig. Enda viktigere blir det når man ønsker å synliggjøre hva boligen yter med hensyn til miljø. Kom rett ut av hoppkanten med dette lille krasjkurset.

I samarbeid med Forbrukertilsynet inviterer vi til forumsmøte for boligutviklere. Forbrukertilsynet vil klargjøre regler for god kommunikasjon rundt miljø og bærekraft.

Møtet avholdes digitalt via Zoom. Informasjon om pålogging blir sendt til alle deltakere i forkant.

Agenda:

  • Tips til deg som skal kommunisere miljø og slikt til boligkjøper – do’s and dont’s. Forbrukertilsynet ved Simen Mørk Lanes.
  • Case – vi analyserer et innsendt case fra en av deltakerne og ser hva og hvordan de har gjort det
  • Fem steg om kommunikasjon og BREEAM
  • Diskusjon/spørsmål
  • Tema for neste møte – behov blant medlemmene/runde rundt bordet

Målgruppe

De i deres organisasjon som jobber med kommunikasjonen og salg. Dere kan gjerne invitere inn partnere (dersom dere benytter det til salg/kommunikasjon) til dette nettmøtet.

Invitasjon vil bli sent til alle våre eiendomsmedlemmer.

Er du eiendomsmedlem og har ikke fått invitasjon? Send epost til anders.nohrewallden@byggalliansen.no så hjelper vi deg til å melde deg på.

Har du lyst å dele ditt eksempel på hvordan du kommuniserer miljø/bærekraft til din målgruppe? Vi ønsker oss ett eller to eksempler som vi på forhånd kan se på og komme med råd under møtet. Vil du bidra? Send beskjed til anders.nohrewallden@byggalliansen.no.

Dato & tid

Zoom
6. mai 08:30 – 10:00

Steder
Zoom – .

Andre kurs