Laster Arrangementer

Driftsforum- Varme og kjøling - Fullført.

Sommeren nærmer seg flere steder i landet og noen har skiftet fra vinterdrift til sommerdrift.
Hva må du tenke på når bygget ditt skal gå fra vinterdrift til sommerdrift? Hvordan drifte mer økonomisk og bærekraftig i løpet av sommeren? Bli med på driftsforum og bli oppdatert på de viktigste sjekkpunktene for varme og kjøling, når driften bytter fra en sesong til neste.

Driftsforumet er en møteplass for inspirasjon og deling av driftserfaring, med faglig innlegg og mulighet for diskusjon. Dette er et forum for de som drifter byggene til eiendomsselskapene og målgruppen inkluderer teknisk driftspersonell, tekniske ansvarlige, driftsdirektører og eiendomssjefer. Agenda varierer fra gang til gang, men den røde tråden er hvordan en kan oppnå grønn eiendomsdrift. Forumet møtes ca. 4 ganger per år.

Arrangementet blir oppdatert med program senere.

Praktisk informasjon:
Forumet er forbeholdt medlemmer i kategorien «Eiendomsvirksomheter og utviklere» og vil holdes digitalt. Påmelding er via skjema til høyre og påmeldte får tilsendt påloggingsinformasjon før forumet.

Dato & tid

Teams
1. juni 13:30 – 15:00

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Teams – . Teams