Laster Arrangementer

FULLT: Driftsforum - Fullført.

Målgruppe: Forumet er forbeholdt medlemmer i kategorien «Eiendomsvirksomheter og utviklere».

Tema: Taksonomi, eiendomsdrift og forvaltning.
I taksonomien er det krav til rapportering. Hvem skal rapportere og hva skal de selskapene som er underlagt direkte rapporteringskrav rapportere på? Vill dette rapporteringskravet kunne påvirke deg som jobber med eiendomsdrift og/eller forvaltning direkte eller indirekte? Hva er de ulike kriteriesettene for de ulike aktivitetene i rapporteringskravet, sett med eiendomsdrift og forvaltningsøyne?
I dette driftsforumet skal vi se nærmere på disse spørsmålene og gi dere noen svar.

Praktisk informasjon:
Forumet er forbeholdt medlemmer i kategorien «Eiendomsvirksomheter og utviklere» og vil holdes fysisk. Påmelding er via skjema til høyre.

Agenda:
08:00 – 08:20  Mingling (kaffe og bolle)
08:20 – 08:30  Velkommen
08:30 – 08:45  Nytt fra Grønn Byggallianse
08:45 – 09:15  Taksonomi, drift og forvaltning v/Newsec Property Asset Management
09:15 – 09:30  Økonomi og Taksonomi v/Finans Norge
09:30 – 09:45  Spørsmål og svar
09:45 – 10:00 Mingling

Driftsforumet er en møteplass for inspirasjon og deling av driftserfaring, med faglig innlegg og mulighet for diskusjon. Dette er et forum for de som drifter byggene til eiendomsselskapene og målgruppen inkluderer teknisk driftspersonell, tekniske ansvarlige, driftsdirektører og eiendomssjefer. Agenda varierer fra gang til gang, men den røde tråden er hvordan en kan oppnå grønn eiendomsdrift. Forumet møtes ca. 4 ganger per år.

Dato & tid

Oslo
16. mars 08:00 – 10:00

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Oslo – . Spaces, Kristian Augusts gt. 13