Laster Arrangementer

BREEAM-NOR innføringskurs v/ Byggmesterforbundet Nord - Fullført.

BREEAM-NOR innføringskurs

Byggmesterforbundet Nord inviterer medlemsbedrifter og andre aktører i byggenæringa til BREEAM-NOR innføringskurs i Tromsø 13. november og i Alta 15. januar 2020. Kursholder er Viel Sørensen fra Grønn Byggallianse.

BREEAM-NOR innføringskurs er en norsk versjon av BREEAM Awareness day, BRE Global Ltd. Kurset vil først og fremst være nyttig for de som jobber med et BREEAM-prosjekt eller vurderer å utvikle bygg i tråd med BREEAM.

Kurset vil gi deg en grunnleggende forståelse av prinsippene i BREEAM, etterfulgt av en mer detaljert gjennomgang for å forstå hvordan prosjektets potensial kan maksimeres. Målet med kurset er å gi innsikt i emnene som må tilfredsstilles for å oppnå en BREEAM-klassifisering og kunnskap om den tidslinjen som reduserer kostnadene for de energi- og miljøtiltak som kreves i BREEAM. Kurset er obligatorisk for de som ønsker å videreutdanne seg til BREEAM-NOR AP.

BREEAM-sertifisering er en effektiv måte å sikre at man får miljøkvaliteter i et bygg. Mange byggherrer, særlig innenfor offentlig sektor, etterspør BREEAM-sertifisering på nye bygg.

Kursavgift pr deltaker:
Medlemmer i Byggmesterforbundet Nord: kr 1 500,-
Andre deltakere: kr 3 500,-
Lunsj er inkludert i kursavgiften
Påmelding til:
ams@byggmesterforbundet.no
Tlf 95 11 33 71

Andre kurs