Laster Arrangementer

ITB Brukerforum Oslo - Fullført.

Steder
Oslo – Fyrstikktorget, Grensensvingen 7, Helsfyr
Dato & tid

  • 20. november 2019 kl. 08:00 – 11:00

Sammen med Integra inviterer Grønn Byggallianse til frokostseminar om digitalisering, teknologi og gjennomføringsmodeller.

Vertskap for dette møtet er Undervisningsbygg Oslo KF.

Meld deg på her.

Program

  • Frokost og velkommen ved Integra (Arne), Grønn Byggallianse (Kjell Petter)
  • Presentasjon av KF Undervisningsbygg UBF ved Tor-Eigil Robertsen
  • Undervisningsbygg ved Freddy Dovran og Tor-Eigil Robertsen deler sine erfaringer med systemintegrasjon, ansvarsforhold og driftskostnader, integrert automatikk, komplekse systemer, SD-anlegg/toppsystemer, brannkonsepter, endret bruk av skolebygg og mulighetene og utfordringene ved bruk av IoT, IT og ny sensorteknikk/analyse og presentasjonsverktøy i drift av skolebygg
  • Diskusjon og innspill fra deltagerne om hvordan øke nytteverdien fra de eksisterende og eldre tekniske installasjoner i de «neste 40 år».

Om Forum for integrerte tekniske bygningsinstallasjoner (ITB-forum)

Et forum for å dele erfaringer i bransjen om integrerte tekniske bygningsinstallasjoner. Forumet er åpent for alle medlemmer i Grønn Byggallianse eller Integra. Å få gode leveranser på tekniske anlegg og styring av disse (både nybygg, ombygging og utskiftning) er svært viktig for å sikre lavest mulig energibruk i drift. På møtene får du høre om byggeprosjekter, om metodene for suksess, men også diskusjoner om hvorfor det av og til ikke går helt som forventet.

Forumet drives i samarbeid med Integra, i Østfold, Bergen, Trondheim, Oslo og Stavanger. Hver lokalgruppe møtes to ganger i året, hos en av deltagerne i gruppen.

Kontaktperson: Kjell Petter Småge

Andre kurs