Laster Arrangementer

Slik får du mer sirkulære kontorlokaler - Fullført.

Et bærekraftig bygg skal være bra for både helsa, miljøet og lommeboka. Å vite hvilke krav det innebærer ved leie av kontorer kan være krevende. Denne kunnskapspakken hjelper næringsmegler, utleier og leietaker å stille de riktige kravene.
Forum for Næringsmeglere, Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse inviterer til minikurs om sirkulærøkonomi og ombruk i kravspesifikasjon for bærekraftige kontorlokaler 21. april kl. 09:00 – 10:30. Kurset tar utgangpunkt i kunnskapspakken for bærekraftig kontorleie som ble lansert i 2021.

I dette webinaret tar vi et dypdykk inn i emner som kan bidra til en sirkulærøkonomi, og ombruk spesielt. I en sirkulærøkonomi sørger vi for at materialressursene i et bygg varer så lenge som mulig og benyttes på en måte som gjør at de ivaretar høyest mulig nytte og økonomisk verdi så lenge som mulig.

Her vil du få innsikt i hvordan du utarbeider og bruker leietakerspesifikasjoner med en sirkulær profil. Du vil få høre om eksempler til inspirasjon og få et innblikk i metode for å stille krav og å dokumentere ønskede kvaliteter.
Når man er på utkikk etter nye næringslokaler, er det mye som står på ønskelisten, og det kan derfor være nyttig å ha en sjekkliste som kan hjelpe leietager å ta de gode valgene.

Praktisk informasjon

Webinaret vil gi 2 etterutdanningspoeng for meglere.
Arrangementet vil streames og link for deltagelse vil sendes ut på forhånd. Om du ønsker å delta fysisk i Oslo hvis det blir mulig kan du skrive det som en kommentar i kommentarfeltet og vi vil komme tilbake med mer informasjon.

Program

8:30-09:00: Kaffe, te og frokost for de som møter fysisk

Velkommen

Leietakerkrav til sirkulærøkonomi og ombruk – en meglers erfaringer
Ved Nora Benedicte Brinchmann, Partner / Senior rådgiver hos Malling & Co Leietakerrådgivning AS

Sirkulærøkonomi i praksis – blikk på fleksibilitet, flerbruk, vedlikehold og ombruk
Ved Anne Solgaard, Leder for kompetanseheving i Grønn Byggallianse

Interiørarkitekten som ombruksagent
Ved I-d. Interiørarkitektur & design. AS

“Søppelkontoret” i Stavanger
Kristin Koll, Gründer, strategisk rådgiver og kreatør, Aldente kommunikasjonsbyrå og Ingrid Nordbø, administrerende direktør IVAR Iks

Sirkulære leietakerkrav for fremtiden
samtale mellom Eirik Thrygg, administrerende direktør i Hoegh Eiendom og Per Ola Ulseth, direktør prosjektutvikling i Entra ASA, ledet av Vidar Fiskum, fagsjef bransjeutvikling i Norsk Eiendom

Dato & tid

Online/Spaces Apotekergata
21. april 09:00 – 10:30

Priser

1000,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
1000,- for ikke-medlemmer

Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 1 uke før kurs. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding.
Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Online/Spaces Apotekergata – .